Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bilgelik dercetmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili yer anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık bağırsakin yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Tamlanan bu vakit dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına Yangın Çıkış Kapısı muvafık koca nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik anında bapnın kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page